La Picioru’ Porcului

Dacă tâmpitu’ ăla nu musca din măr, acum eram cu toţii-n paradis!

Ana are mere. Umplute.

Posted by joeindianu pe 03/05/2009

Motto: Tac-su lu Praslea era manelist. Si pentru ca fi-su sa ajunga Voinic, i-a dat sa suga de la mere de aur.

 

Aveam pofta de ceva dulce da nu aveam chef de coci sau aluaturi, ceva asa mai de duminica… Asa ca am scos ceva dinpicture-0501 palarie. Din cuptor de fapt.

Combinatia e simpla rau de tot: Se iau merele lu Ana si i se dau lu Praslea. Cate vreti, le scobiti la mijloc scotandu-le samburii dar cu grija sa nu ajungeti pe partea aialalta(a marului desigur…). Turnati un pic de coniac (optional) si un strop de suc de lamaie sau helas. Adaugati ananas din compot maruntit un pic in prealabil. Ca sa indulciti si caramelizati trageti juma de lingura de miere pe deasupra. Puneti la cuptorul incins inainte,  intr-o tava in care adaugati sucul de la ananas. Lasati cam….o vreme, pana se inmoaie marul apoi scoateti si mancati. Sau faceti ce vreti voi cu ele ca sunt ale voastre si e o tara libera.

La sfarsit va urez traditionalul: „Ia si cu acid hialuronic ca merge!picture-1721

5 Răspunsuri to “Ana are mere. Umplute.”

  1. …placinta cu mere ! dar daca Ana are pere ? Ana lui manole….

  2. Brenda said

    yammy! asta ar putea deveni o afacere profitabila plina de placeri „papilare” de …toata partile
    ma ofer (chiar si voluntar) ca sef departament degustare

  3. Al said

    Ce tareeeeee! Imi place! Cred ca o sa fac si eu!

  4. Elly Dee said

    Foarte tare si foarte sanatoasa!🙂
    O colega de-a mea o foloseste deja in cura ei de slabire ;))

    Ma inclin domnul bucatar sef🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: