La Picioru’ Porcului

Dacă tâmpitu’ ăla nu musca din măr, acum eram cu toţii-n paradis!

Ce mai Paste(m)…

Posted by joeindianu pe 23/04/2011

Motto: Ce face un jamaican intr-un camp de marijuana? PASTE FERICIT!

Disclaimer: Cea mai buna vopsea de oua tot rujul a ramas…

Dupa succesul de anul trecut a venit vremea sa dam atentie unei parti anatomice total neglijate si deloc recunoscute, dupa parerea mea: Ouale.

Asa ca anul asta o sa va dau o reteta de oua moi ca tari le are toata lumea. In poza alaturata sunt aratate niste oua foarte tari…

O sa va trebuiasca un ardei rosu, o cutie de porumb, jumatate de castravete, niste patrunjel, un plic de gelatina, 2-3 felii de sunca sau kaizer si un pic de supa de gaina si ceva rabdare.

In primul rand trebuie sa sacrificati cateva oua. Luati ouale crude si le faceti  o gaura mica in fund (funny huh?) cu o coada de pix iar apoi mariti acea gaura cu ce va vine la indemana, la mine acel „la indemana” a fost un sfic…just as good.🙂

Dupa ce ati marit gaura (funny huh?) scurgeti albusul si galbenusul (eu am reusit chiar sa le separ…adica cat de bun sa fii), spalati coaja si o lasati la uscat cu gaura-n jos. Aici trebuie atentie pentru ca e probabil unul din putinele momente din viata in care daca gaura e uda nu e bine.🙂

Se iau legumele si sunca si se taie in bucatele de marimea unui bob de proumb si se amesteca de-a valma. Cand cojile sunt uscate se umplu cu legume dupa imaginatie si puterea IQ-ului si se aseaza bine scuturand oul.

Puneti la fiert cam 200 de ml de apa in care puneti Knorr dupa gust…cat sa aibe gust de o zeama asemanatoare cu supa. Cand a dat intr-un clocot o luati de pe foc si o lasati sa se racoreasca cam 5 min apoi adaugati jumatate de plic de gelatina. Amestecati sa se inglobeze bine si o mai puneti putin pe foc pe baie de aburi (sau doar tineti ibricul deasupra flacarii la 5 cm) si amestecati pana cand devine un pic mai groasa. Turnati in cojile de ou si o dati la rece o noapte.

….decojiti si aveti un party trick chiar fain…:)

De asemenea as dori sa anunt ca am realizat o realizare: Am facut primul cozonac din viata mea. Si a iesit demential:


Idei, desene, realizare, fotografii si toate drepturile de ajutor: Joe Indianu! SA PASTETI FERICITI!



Fericirea e ca atunci can faci pipi pe tine: toti vad dar numai tu simti caldura.

Va doresc tot binele din lume, chiar daca mie imi ramane mai putin.

2 Răspunsuri to “Ce mai Paste(m)…”

  1. foxana398 said

    de cate ori iti citesc cate o postare dn asta culinara, desi pentru mine orice mancare e o necesitate, imi lasa gura apa. n-am avut rabdare sa citesc tot (oricum as fi citit degeaba;)) )dar pozele sunt😡. te pricepi. mai ales la desenele de pe oua;))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: