La Picioru’ Porcului

Dacă tâmpitu’ ăla nu musca din măr, acum eram cu toţii-n paradis!

Dati cocalarului, ce-i al cOc@l@rUlUi!

Posted by joeindianu pe 08/04/2009

cocalar-449x460-292x300Motto: Auzi pisi, te fac un cerceaf?

Toata lumea cu care vorbesc se plange de existenta acestor fiinte. Intalniti des prin imaginea urbei pe care o habitam si facandu-se remarcati peste tot pe unde trec au ajuns sa fie categorisiti specie aparte: cocalarii! Ii stiti sunt zgomotosi, imbracati pestrit, deranjanti, vorbesc tare,asculta manele la telefon si mai tare decat vorbesc etc.

Inainte de a lansa intrebarea emisiunii de astazi as vrea sa intocmesc cu atentie o categorisire (a se citi branding) a diverselor genuri de astfel de creaturi. In urma unui studiu atent intocmit de firma „Doi Tractoristi & Asociatii” in colaborare cu postul de televiziune „Cu basca si fara masca” s-au putut constata urmatoarele:

Trasaturi generale ale speciei:

Vertebrate(am verficat noi), cu varste cuprinse intre 11 si 38 de ani (de la 38 se transforma in melteni – tarani de oras –  o specie total diferita), provenind din locuri si medii extrem de variate, opulenti indiferent de conditia sociala, vorbesc foarte tare indiferent de timbrul vocal,folosesc expresii jignitoare si au porecle amuzante pe care le iau in serios, total inapti pentru vre-o limba straina (inclusiv romana), se imbraca fara a da dovada de vre-un simt al ridocolului (pentru ca trening steaua cu pantofi sau tricou roz mulat pe burtica rotunjoara cu pantaloni verzi in dungi si tenisi portocalii sunt la moda asa ca fuck you Mr. Versace), majoritatea accesoriilor sau articolelor vestimentare pe care le poseda sunt extrem de sclipitoare ( ca nevastuicile – pentru ca si nevastuicile au telefon cu diamante din obor), au in IQ relativ scazut, cred in dreptatea pumnului (pentru ca Bruce Lee il bate pe Van Damme), au mereu poze cu ei insisi in ipostaze „periculoase” sau care sa le puna in valoare fizicul impresionant si nu in ultimul rand afiseaza un interes crescut pentru femele regnului(cele superioare lor fiind categorisite drept fitoase) cu care incearca cu o disperare vadita sa se imperecheze constant. In continuare voi prezenta particularitatile celor mai importante sub-specii:

Cocalarul manelist – Nu toti coclarii sunt manelisti dupa cum o sa demonstram mai jos. Aceasta categorie crede din toata „inima lui” ca Guta este urmatorul Isus iar Salam are Cheile Raiului. Isi traieste viata dupa versurile acestor cantece (a se citi zgomot). Usor de recunoscut dupa izul de saorma de obicei ragait in nasul celui din fata lui(pentru ca una din legile dupa care isi ghideaza existenta este: „Cine iti mentine forma? Nu regimu’ ci saorma!!”), lanturile groase scuipate cu aur (daca le da si lor Salam Cheia intr-o zi? Sa nu aibe pe ce sa o puna?) si  telefonul, model mai vechi, dat la maxim, in care asculta invatamintele cantate ale mentorului lor universal. Tunsi scurt si folosind mult gel, se imbraca in culori usor de vazut si din satelit in mijlocul unei furtuni de nisip(pe principul: daca ma pierd? sa nu ma mai gaseasca?) combinate intre ele cum numai ochiul unui daltonist ar putea. Vaneaza „fetite frumusele” si „bune” care sa devina in scurt timp „viata” lor si carora sa le dedice adanc si „din toata inima lor” o melodie „bengoasa”, „d-aia care unge pe suflet. Are constant multi dusmani care ii vor raul.Poate fi intalnit in berarii, cluburi de manele si in week-end in mall. La chenzina il gasim la colt de bloc jucand barbut.

Cocalarul de club –  Nu asculta manele decat dupa un anumit nivel al alcolemiei. In rest el nu e manelist. Diferenta dintre el si Cocalarul manelist este statutul social. Acest exemplar nu isi cumpara haine din obor sau iuropa ci din mal. Hainele ii sunt incarcate cu paiete si strasuri pentru a imbogati aura ce si asa luceste puternic in jurul sau. Poseda accesorii false de firma (Addiddass, Niche, Dolce&Gobana, Cawalli si multe alte firme chinezesti de renume mondial). Se distinge prin ceasul foarte mare cu multe diamante cu care se mandreste si prin tricoul Polo cu paiete strans pe burta cumparat acum doi ani din pensia furata de la bunica-sa. Incaltamintea este cat mai lucioasa (arginite sau aurie). Poate fi gasit in cluburi unde „isi traieste viata” tragand de o cola si 9 tigari de la 12 pana pe la 4. Cercelul sau cu diamantul mare ca o caramida de bordura (evident, avand 126398 Karate – pentru ca, Kung-fu nu se practica) ii lungeste lobul dar atrage femele si ii confirma statutul in haita. Se „combina” mereu si nici macar la baie nu este singur, insotit fiind mereu de un „tovarash de-al meu”! Are o masina „vizibila” (dacia roz cu spinnere si eleron cu numarul B-69-SEX sau B-01-NFS) in care isi plimba tovarasha, fiind mereu agresiv in trafic. Daca intrati in contact cu el devine violent si poate sari usor la bataie. Are constant multi dusmani care ii vor raul.

Cocalarul de net – Este sub-specia  care le combina pe cele doua de mai sus avand in plus un avantaj: cunostinte minime despre folosirea calculatorului. Traieste pe mess unde da buzz destul de des si mass-uri constant. Mereu va avea la status: „Poop printesa mea! dai Buzz knd intri!”; „DND e ubita suparata si stau cu ea”; „Sunt jos cu baietii” etc. Are un cont de hi5 „la zi” in care are toate pozele care ii confera valoare: el langa un mercedes, el cu un evantai de euro, el incordandu-se, el cu printesa, el incordandu-se, el cu tricoul nou, el langa bloc, el in bloc, el la o bere, el cu o bere(aceeasi bere) etc. Mereu va avea multe commenturi de la altii din specia a care ii vor spune si ei cat de valoros este. Are cont pe Facebook, aman2punctro, muiedinamopunctro, manelepunctro, muzicanouapunctro, viatalugutzapunctro si fetefrumoasepunctro. Are constant multi dusmani care ii vor raul. Il gasiti in mediul virtual sub denumiri de genul: PrinTZfrumos, KampyOnul Ver$$$@T, Pl@tiN@ JMen@rul, Baro$$anul, Nambar Uan etc.

 

Intrebarea emisiunii: Cum reusesc aceste personaje sa dobandeasca o partenera??

Incontestabil ezista si Pre@@deVar@te pe masura acestor oameni care sigur ar fi impresionate peste masura de calitatile lor, dar sunt sigur ca nu suficiente. Si totusi mi se intampla sa vad un astfel de personaj pe strada cu ceva ce seamana cu o fata normala. Cum vrajesc acesti oameni? Asa ca in bancuri? „Cu ochii tai ca doua stele tu mi-ai rupt inima-n-doi”?, sau raspunde cineva la: „Ce faci papusa?”. Este vre-una care sa zica: „Bine, ma plimb!” si de acolo sa lase masculului loc sa etaleze o vrajeala de centaur? Daca aceste fenomene nu ar putea sau nu li s-ar da sansa sa futa cu siguranta si-ar schimba stilul si asta ar duce la o imbunatatire a societatii. La femele e mai usor sa gaseasca pentru ca pentru un barbat NF daca are doua picioare si o gaura => „Da-o-ncoace!” Nu conteaza ca respectiva e o noptiera! Si printesa fiind, cum sa pui botu la astfel de chestii?? Imi imaginez un astfel de dialog:

 – Auzi papushe, cred ca am o problema cu ochii ca nu pot sa mi dezlipsc de pe tine!

-Ah da? Pai ar trebui sa te duci la oftalmolog.

-Nu ma duc ca imi place!

-Nebunule cred si yo ca-ti place ca are ce.

-Auolo fato mi-ai rupt franele.Stii tu ce ai sub capota nebuno.

-Am avut destui armasari sub capota, crezi ca poti sa alergi mai tare decat ei?

-Printzeso nu te vad bine si lumina-i buna. M-am nascut sa fiu armasar si daca intru sub capota ta iti stric bujiile.

-Nu stiu ce sunt alea da nu cred. Daca stii sa vorbesti frumos poate te faci mecanic in seara asta!

-Stiu sa si vorbesc ca sunt ca taur cu maniere. Ia sa-ti dedic ceva: ” I-auz’ …. Fata ce frumoasa esti/Si cand plangi si cand zambesti/Fata ce frumoasa esti/Si cand plangi si cand zambesti/ Si ma jur pa viata mea ca nu vreau p-alcineva/Iti dau gratis inimioara mea/Nu vreau nici un ban pe ea/ Iti dau gratis sufletelul meu/ Nu vreau nici un ban pe el…

 

Ce urmeaza va puteti doar inchipui dar va asigur ca nici Animal Planet si nici Discovery nu au filmat vreodata asa ceva. Sa dam cocalarului ce este al lui….cumva cumva, fara viol sau sechestrare reuseste „sa sa sa combine”.

Pe principiul ca: Somnul ratiunii naste monstrii! , afirmam: Acceptarea semenilor naste mai multi cocalari!!

Traiasca Gutza si Salam!

12 răspunsuri to “Dati cocalarului, ce-i al cOc@l@rUlUi!”

  1. adinababu said

    1. Dupa printzipul „mai bine leit den nevar” si functionand pe ideea „sa-mi fie rusine ca nu intru pe propriu-mi id da mess ca n-am timp si nu citesc mesajele offline trimise de prietenii mei” …avusei o evanescenta si fulguranta revelatie atunci cand apucai (finally) sa-ti vizitez blogu-ti maiastru!
    2. Dupa printzipul „ce se naste Sagetator…n-are seaman pe lume” subscriu cu drag, apreciez si laud apetenta literara de care da dovada junele „apropitar” de blog, sunt mandru de confratele-mi de horoscop si pot spune ca da rusinica multor posesori de „bloage” care nu aveau ce face in timpul liber si s-au apucat a scrie, uitand sa-si consulte si simtul umorului, astfel rezultand scrieri abracadabrante, inutile si care te fac uneori sa afirmi: Get a life biatch! or Get a fuckin’ girlfriend! si nu mai inchina laude lui Onan, net-ului si altor asemenea zeitati marsave.
    3. Dupa printzipul „tempus irreparabile fugit si n-ai facut nimic”…mi se pare elegant sa lasi o „scripta manent” pe undeva, mai ales daca fun-ul inteligent este o unitate de masura cerebrala din dotare (mie mi-e prea lene sa initiez un blog, da’ macar am gasit unde sa comentez!).
    4. Totusi..da’ legat de postarea de fata sa nu zic nimic? Dupa umila-mi parere, cu care-s de acord, reprezinta cea mai tare postare a ta (veche da’ buna!)iar tema de studiu a vertebratelor manelo-cocalaro-cartieristico-grobiano-internauto-neanderthaliene a fost, este si fi-va un subiect de dezbatut atat acum cat si in anul 2040, cand noi vom fi fosile umane, bolnave, senile si in minoritate crunta fata de respectiva specie.
    Bonne chance si vant din pupa celulelor umoristico-cenusii!

  2. Aceasta tema este pur si simplu fara pereche:), este foarte interesant pentru mine:P Bravo !! vreau sa mai vad in continuare discutii pe tema asta!

  3. Cosmin said

    „Aplaude”
    Ma-nclin tovarase Joe!
    Bravo ma … ai razbit si ai intrat in randu’ „idiotilor” cu blog! :))
    Iti urez un calduros „Sa nu stai mult ca te mananca de viu!” 😀
    Ma refer la cititori … si la iminenta lipsa de inspiratie care o sa apara mai devreme sau mai tarziu!
    In rest … s-auzim de bine!
    Keep up the good work!

  4. Legionarul said

    Meh….e nasol ca ma regasesc cu cateva trasaturi printre ce ai scris pe la categoriile alea:) still nice post:)

  5. Vichi said

    ai omis unul: cocalarul hermafrodit. e ala care isi poarta parul lungut, intins cu placa, se da cu rimel si lac pe unghii, poarta tricouri roz cu inimioare sau stelute, dar e „cel mai adevarat dintre toti barbatii finutzi”.

  6. didu said

    wooo brother!!! Dar ai observat ca a aparut un hibrid periculos? EMONELISTUL. Cutremurator i tell you…

  7. noblessewins said

    :))

    Excelent post.

    Dar ce e de facut?

    • joeindianu said

      Eu m-am gandit la o solutie simpla. Pe acesti oameni forta nu ii motiveaza, banii mai putin dar nu suficient. Ce ramane? Va spun eu….femeile! Si atunci ar trebui sa ii lovim unde ii doare! Le educam femeile si or sa fie nevoiti sa se ridice la anumite standarde. Sper ca ar merge. Multumesc de sustinere dar cine sunteti?

  8. dana said

    exact de ce vorbeam mai devreme cu tine cand ne am intalnit !!! felicitari 😀

  9. ill bill said

    tocmai l`ai descris pe cocomarla :))

    gg joe cu blog & shit 😀

    word 2 ya` cat !

Lasă un comentariu